Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2011.05.12. 16:29 kod715

Húsvéti családlátogatás.

A Húsvétkor meglátogattuk Lizzie anyját és két testvérét. Ímhol pár kép melyeket Anita készített. Lizzie a képeken közel 5 hónapos.

Anya és lánya: Shannon és Lizzie.

Gyermeki szeretet:

 

Gyülekezik a család:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pedig egy pillanatra olyan szépen pózoltatok gyerekek. Shannon, Darcy, Lizzie, Moira.

Ez a három rosszaság az én gyerekem? :-)

Testvérek között:

 

 Jól van lányom ügyes vagy!

 

 

 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr472898588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kod715 2011.05.13. 11:23:29

@Messzenéző Minyon: Alapvetően egy angyal. Semmit nem rágot szét pl. a cípők továbbra is előtte vannak, nem piszkálja, a bútorokhoz nem nyúl. Semmiért nem követelődzik, nem nyekereg. A többi kutyával nagyon barátságos, nem él vissza az erejével, ha látja őket verekedni, akkor nemesi eleganciával, kissé értetlenül szemlélni: minek veszekedni, verekedni? Nem lenne jobb játszani egy jót? Ha valami olyat csinálnak ami nem tetszik neki, akkor azért – nagyon finoman – jelzi, hogy ésszel barátom, mert ez így nem lesz jó. Minden emberhez barátságos. Hatalmas szeretet van benne. Nincs agyon dresszírozva, hülyeségekre oktatva. A főbb dolgokat már nagyon szépen csinálja: ül, marad, lábnál sétálás (gyakran póráz nélkül is), helyedre, ki-be, az autózás teljesen természetes dolog, behívás. A behívással akadnak azért néha gondok, de nem elviselhetetlen. Persze ahogy nő, azért próbálgatja a határokat, de a helyét a falkában eszébe nem jut megkérdőjelezni. Egy nagy gyerek még, és mivel gyerek még, és nincs folyamatos kényszer alatt, ezért persze nem minden 100%-kos, de melyik kutyánál az? Ha ilyen lett volna a németjuhászom 5 hónaposan, akkor nagyon boldog lettem volna. Fantasztikus jellem. Egyszerűen már most sugárzik róla valami amit egy szóban nem lehet megfogalmazni.

Messzenéző Minyon 2011.05.16. 12:50:27

Tegnap láttunk egy ír farkast Horányban, szépen sétált a gazdása (egy nő) lába mellett. Nagyon impozáns látvány volt!!

kod715 2011.05.16. 12:52:54

@Messzenéző Minyon: Ha egy szőke hölgy volt akkor sejtem ki lehetett...

Messzenéző Minyon 2012.12.12. 12:19:16

@kod715: Őszintén szólva nem emlékszem, hogy szőke volt-e :)
süti beállítások módosítása