Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2011.03.01. 15:36 kod715

Egy hasznos könyv.

 

Már nagyon unom a hideget. Annyira, hogy az ültetésbe sem kezdtem bele, soha nem lesz itt tavasz…. azért a hétvégén tervezzük... J
Jöhetne már a tavasz, a meleg. Abban reménykedem, hogy bár késik, de olyan még nem volt, hogy nem érkezett meg, így lesz ez most is …. J
 
Tegnap egy nagyon kedves barátomtól kaptam delejezett küldeményt, amelyben egy, a hagyományos gazdálkodás nélkülözhetetlen segédeszközére - Mezei Gazda Népszerű Vezérkönyve (1884-es kiadás) – hívta fel a figyelmemet.
 
 
A nagyipari "betegség" előtti időkből: növénytermesztés, állattartás és kapcsolódó témakörök: pl. ecetkészítés, mész, szén és téglaégetés, kútásás, és még sok más érdekes dolog. Remélem mások is szívesen fogják olvasni, és számukra is tartalmaz hasznos információkat.
 
Kedves Dóra, köszönjük szépen!
 
Voalá a könyv:

 www.summerholiday.hu/users/2/files/attachments/1resz.PDF

www.summerholiday.hu/users/2/files/attachments/2resz.PDF

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr772701506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása