Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2010.02.02. 13:20 kod715

Ebresztő Vas megye!!!!

 
Index
Keressük az ország legokosabb megyéjét
Magyarósi Csaba
2010. január 28., csütörtök 14:14 | Frissítve: 2010. január 28.
Mi Heves megye természetes ellensége Magyarországon? Kész a vidék bizonyítani kulturális fölényét a fővárossal szemben? Képes lesz-e Győr és Sopron összefogni, hogy legyőzze a közös ellenséget, a komáromiakat? És mire jut Budapest, ha magára marad?
 
Pénteken indul a Megyék Harca, az Index egész éven át tartó, kirobbanó sikerű kvízsorozata, ami arra az ősi kérdésre keresi a választ, hogy melyik az ország legokosabb megyéje. Apák és anyák, fiaik és lányaik, testvérek, szomszédok és távoli remeték foghatnak most össze akár magával a mindenkori köztársasági elnökkel, hogy bebizonyítsák, lokálpatriotizmusuk nem volt hiábavaló….
 
2010.02.02
 
update kedd 12:30: a verseny jelenleg nagyon kiélezett, a megyék fej-fej mellett haladnak, de az élen immár stabilan Csongrád áll. Budapest behozta kezdeti lemaradását, Békés vesztett egy kicsit a lendületében, Győr-Moson-Sopron egyfolytában az élbolyban. A legtöbbes Vasnak, Szabolcs-Szatmár-Beregnek és Bács-Kiskun megyének kéne javítania, utóbbi kettőből a lakosságszámhoz viszonyított játékosok száma is nagyon alacsony. A legjobb és a legkevésbé ügyes megye közt azonban alig 0,3 pontos a különbség, tehát még bárki bejöhet az első helyre. Hajrá megyék harca!
 
Ébresztő Vas megye! Péntekig még van időnk! Én már sikerrel kitöltöttem... :-)
 
 
 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr851722505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messzenéző Minyon 2010.02.02. 20:20:11

Kösz, hogy szóltál, én is beneveztem. Na de persze a saját megyémben :)
süti beállítások módosítása