Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2009.10.21. 13:59 kod715

Virtuális piactér minőségi magyar áruknak

Pár hónapja indult el Magyarország első virtuális piaca, ahol egymásra találhat a kereslet és a kínálat. A webes piac célkitűzése egybecseng a Szociális Bolthálózat elveivel: kihagyni a felvásárlókat és a kereskedőket az értékesítési láncból, megakadályozva ezzel az árak "elszállását."

 

www.piachely.hu

 

Üdvözöljük!

 

A hely ahova érkezett, egy olyan virtuális piac, piactér, ahol megtalálja a magyar élelmiszerek és bio élelmiszerek csaknem teljes kínálatát: friss magyar zöldség, gyümölcs, tejtermék, tojás, hús, méz, tészta, étolaj, fűszer, stb.
Ez egy olyan piac, ahol a legkedvezőbb áron juthat hozzá a szükséges magyar élelmiszerekhez jó minőségben, akár nagyobb tételben is.

Az agrár területre is gondoltunk. A termelőknek lehetővé tesszük, hogy az online piac segítségével a gazdálkodáshoz szükséges vetőmag, palánta, takarmány vagy akár a mezőgazdasági gépek is könnyen hozzáférhetővé váljanak.
A gazdálkodók és őstermelők az internetes piac nyújtotta előnyök és szolgáltatások révén sokkal kényelmesebben, hatékonyabban, közvetlenül el tudják érni a piachely.hu segítségével a potenciális vásárlókat.

A piachely.hu internetes piac egyfajta küldetés is számunkra. Azt szeretnénk elérni, hogy a magyar gazdálkodók és vásárlók számára nyíljon egy új lehetőség arra, hogy saját kezükbe vegyék a folyamatok irányítását, javítva ezzel a magyar élelmiszerek és termékek piaci helyzetét.

piachely.hu csapat

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr661465392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása