Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2011.03.08. 15:21 kod715

Felsőszölnöki programajánló - illetve étterem ajánló az Apát Hotelben.

 

" Az Őrség a tíz legdinamikusabban fejlődő turisztikai desztináció egyike Európában" olvasható a magát az Őrség honlapjának nevező oldalon. Márciust írunk, és a programok menü alatt a tavalyi programok között lehet mazsolázni, vagy elmeregni azon, hogy biztos jó kis program volt ... Nesze neked Európa, meg desztináció ... Na, erről ennyit.
 
Szóval közeleg a hosszú hétvége,  és nagyon szegényes - jó nagy szégyen - az Őrség kínálata programokban. Mondhatnánk azt is, hogy nincs semmi...
 
 
Ímhol két program azoknak akik felénk járnak.
 
Felsőszölnök - Március 13. a vasárnapi mise után.
A MSZSZ felsőszölnöki gyermek színjátszócsoportja Rdeča kapica/ Piroska és a farkas című új darabjának és a Fodor Duo Nauvi paver vek
ši krompič má/Bolond parasztnak nagyobb a krumplija című rövid jelenetének bemutatója a helyi Kossics József Kétnyelvű Általános Iskola tornatermében.
 
 

 

Apátistvánfalva - Apát Hotel
 
Azalatt a két év alatt, amíg a házunkat kerestük mit nem adtam volna egy ilyen helyért, vagy csak egy fele ilyenért …  Egy helyért, ahol mindig kedvesek, ahol lobog a tűz a kályhában, és mellette a bőrfotelben egy jó pohár bort kortyolgatva megmelegedhet, kipihenheti a fáradalmait az ember.  Ahol a vendég az első, és nincs olyan érzésem: ezeket meg minek ette ide a fene. Ahol nem a fazék aljáról kikotort, kissé odakozmált ételnek kell örülni, mert ugye október vége van: és azt azért magának is tudnia kell, az már nem szezon… és még sorolhatnám.
Tapasztalatból tudom, hogy nagyszerű tulajdonosok, kiváló konyha, kiszolgálás, és elegáns, családias környezet jellemzi a helyet. Az étlap és az itallap minden igényt kielégít. Jó lenne több ilyen étterem, szállás az Őrségben. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom az Apát Hotelt és annak konyháját, amit most olcsóbban kipróbálhat. (Megjegyzés: az árak megfizethetőek.) Senki nem fog csalódni, ebben egészen biztos vagyok!
 
 
TORKOS CSÜTÖRTÖK - Nőnapi Hétvége az Apát Hotelben.
 
Az Országos "Torkos csütörtök" kampányhoz csatlakozunk!
Torkoskodjunk együtt az Apát Hotel éttermében 2011. március 10-én! 50% kedvezménnyel ízlelheted, kóstolhatod, falhatod finomabbnál-finomabb étkeinket, italainkat!!
Nőnap alkalmából március 11-13-ig 30% kedvezményt adunk étlapunk ételeiből Hölgy vendégeink részére!!
Foglalj asztalt az interneten, vagy hívj minket a 06-94-436-009-es telefonszámon!
Érvényes: Az adott napokon
Ár: -50 % az étlapunk áraiból / -30 % az étlapunk áraiból
Csomag tartalma: Finomabbnál-finomabb ételek

www.apathotel.hu/hu/

 

 

 

 

 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr992721955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerob 2011.03.09. 12:07:43

Szia Fránczi!
Köszi az infót!Nagyon jól néz ki a Panzió,amikor én utoljára ott jártam,akkor bizony még nem így nézett ki./2010,05,08./A Fodor Sanyi/Apáti polgármester/ mutatta meg ez a gyönyörű helyet!
Az Április 22-23-24 felsőszölnöki látogatásunk rendben van,a szállás a Juliannában lefoglalva a Lajosnál,de előtte hívni foglak!
Üdv,: Magdika és Csaba

Bobitka 2011.03.09. 12:08:13

Nagyon szép dimbes-dombos-fás vidék ez Lizzie-nek a futkározáshoz.

kod715 2011.03.09. 14:37:03

@Gerob: Kedves Magdika és Csaba! Bizony akkor még folytak, vagy kezdődtek a munkálatok... azóta elkészült ... és a polgármester is más lett, de ez egy másik történet....
OK. Várom. Most határozott a lányok vélemyénye, hogy ők is jönnek... :-)

kod715 2011.03.09. 14:37:04

@Bobitka: Kedves Bobitka, igen és a hétvégén gyakorolni is fogjuk. Nagyon szeret Lizzie a tanyán. Na, ja másik világ az, az ő számára is... az új bejegyzést pedig ajánlom Neked... :-)

OJulia 2011.05.12. 15:56:40

Szia Feri!

Olvastam a blogjaidat. Sok érdekes információt kaptam, nem csak a környékről, hanem rólad is!
Köszönjük a kedves szavaidat a hotellel kapcsolatban, így megerősítést nyert, hogy jó úton haladnak a "gyerekek" az Őrségben! Jó volt olvasni a Karácsonyfa pláza bejegyzésedet, boldog érzések jöttek elő bennünk. Remélem sok hasonló élmenyben lesz meg részünk ebben a gyönyörű környezetben!!!!

Üdv:Oroszlán Júlia

Üdv!

Juli
süti beállítások módosítása