Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2010.08.18. 15:09 kod715

Búcsú

Hétfőn hajnalban méltó módon búcsúztunk el, ahogy igazi komoly szerelmekhez illik, akik önhibájukon kívül vesznek búcsút egymástól, de tudják, hogy a szerelmük a sírig kíséri a másikat.

Egy idegig csak néztük egymást ... farkasszemet nézve egymással, némán egymás bűvöletében megtorpanva.... ő párás szemekkel, én pedig búsan. A bordák közé szorított szavak nélküli lény némán kapkodott, mert tudta, hogy mit ordíthatna épp, mert éppen tombol a kimondhatatlan oszthatatlan érzelmi kötelék... Érezte ő is egyre hasítóbb szeretetem, és én hogy az ő szeretete az enyémben nő és dagad ... ez volt az a pillanat, amikor tudtuk búcsúznunk kell, és egy mosoly nyugtázta hároméves cinkosságunk erejét, és a vágtázva megtett kilométerek titkát ...
 
Fel hát az utolsó felfoghatatlan csatára, az utolsó nagy vágtára!
.. és utoljára feldübörgött a hathengeres szív, az enyém pedig majd meghasadt ...

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr842230780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Messzenéző Minyon 2010.10.28. 10:26:20

Ki Ő? A kék busz elődje?
süti beállítások módosítása