Felsőszölnök

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

Felsőszölnöki napjaink ... és gyakran mókás kalandjaink a derék vendek között.

2010.12.27. 13:53 kod715

Számadás.

 

Számomra megpróbáltatásokkal teli, nehéz évek zárulnak le december 31-én. Az év, még márciusban, végre elhozta számomra, az elsöprő győzelmet, egy évek óta dúló, gusztustalan háborúban. A becsület és az igazság győzedelmeskedett, a hazugság, a gyűlölet és a bosszúvágy felett. Az évek alatt rám rakódott feszültséget, és mások mocskát még nem tudtam letenni. Rakódtak a vállamra, mint a csendes-óceáni Ballestas-szigetek szikláira a guanó, és a vastag rétegek mérgezik mindennapjaimat. Így Felsőszölnökön előveszem a légkalapácsot. A 2011-es évet úgy akarom elkezdeni, hogy mások mocska ne zavarjon tovább. A következő napokat erre szeretném használni, és biztos vagyok benne, hogy ebben segíteni fog családom, a felsőszölnöki nyugalom, békesség, és ottani barátaim. Az elmúlt években, erre a hármasra támaszkodva merítettem erőt a küzdelmekhez. Értették a miérteket, megértették a dolgokat, nem sértődtek meg piszlicsáré dolgokon. Bíztak bennem, kitartottak mellettem, támogattak a küzdelemben, és idén abban a szerencsés helyzetben leszek, hogy éjfélkor együtt koccinthatunk az Újévre.
 
Holnap reggel lemegyünk Felsőszölnökre, így most szeretnék minden kedves olvasómnak nagyon Boldog Új Évet kívánni!
 
„ Adjon az Isten szerencsét,
szerelmet, forró kemencét,
üres vékámba gabonát,
árva kezembe parolát. ”

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://felsoszolnok.blog.hu/api/trackback/id/tr802541896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibor64 2011.01.18. 13:55:39

BUÉK !
KOD715-NEK !

Gratulálok a felsőszölnöki házának,ill. ha megengeded így ismeretlenül a tegeződést , a házadhoz !Gyönyörű hely,főleg egy magamfajta alföldi embernek.A jánoshegyről a panoráma Ausztria felé kiváló, a keresztre vigyázzatok,szépen fel van újítva.
Üdv Mindenkinek !

Mogyoro 2011.01.18. 13:55:40

Laus Deo!!!!
GoGoGo
Mogy

Gerob 2011.01.18. 13:55:40

Boldog Újévet kívánok neked és a kedves családodnak!Remélem az idén személyesen is találkozunk Felsőszölnökön!
Üdv: Csaba
süti beállítások módosítása